Testimoniale

"Felicit echipa SKD Trade pentru profesionalismul si seriozitatea de care au dat dovanda."

Ion Alexandru, Iasi

Tamplarie din aluminiu

Pentru a respecta cele mai inalte standerde de calitate europene, firma noastra utilizeaza in atelierele proprii de productie profile din aluminiu de la cei mai buni si renumiti producatori precum Alumil (Grecia), MTC (Grecia), etc.

Usi si ferestre

Dupa cum se stie profilele din aluminiu pentru usi si ferestre se impart in 2 mari categorii:

  • Pentru exterior se utilizeaza profile cu punte de rupere termica
  • Pentru interior se utilizeaza profile fara punte de rupere termica

Aceasta punte termica se refera la insertia in sectiunea profilelor a unui material cu proprietati izolatoare termice pentru a intrerupe transferul termic dinspre interior catre exterior(aluminiu fiind unul dintre materialele cu cea mai mare conductibilitate termica). Materialul cel mai utilizat este poliamida, dar in ultimul timp retetele s-au imbunatatit foarte mult astfel, de exemplu seria M1100 Alutherm Plus de la Alumil foloseste o poliamida armata cu fibre de sticla.

Gama de culori este foarte larga, putindu-se opta pentru orice nuanta din gama RAL. Vopsirea profilelor se realizeaza printr-un procedeu electostatic ce asigura o rezistenta in timp foarte lunga si o suprafata uniforma, ce nu necesita o ingrijire speciala.

Varietatea de profile din cadrul sistemului asigura posibilitatea realizarii tuturor tipurilor de deschideri: ferestre cu simpla deschidere interioara sau exterioara (cu axa balamalelor verticala sau orizontala), ferestre cu deschidere oscilo-batanta, ferestre cu deschidere basculanta (axa balamalelor este situata la jumatatea ramei mobile, in pozitie verticala sau orizontala), usi/ferestre cu deschidere culisanta in plan-paralel, usi/ferestre coplanare, cat si usi cu posibilitatea de deschidere in dublu sens; atat usile cat si ferestrele pot fi intr-un canat sau in doua canate. Sistemele cu deschideri tip acordeon sunt un sistem special de usi care se pliaza ce permit un numar mai mare de canate mobile.

Diferitele serii de sisteme din aluminiu produse de Alumil si MTC si folosite de SKD Trade in confectionarea usilor si ferestrelor satisfac toate cerintele in design si standarde de calitate.

De la profile cu design drept, tesit sau rotunjit pana la noua serie M911 FM Designed by Porche.

Profile Aluminiu Profile Aluminiu Profile Aluminiu Profile Aluminiu