Testimoniale

"Felicit echipa SKD Trade pentru profesionalismul si seriozitatea de care au dat dovanda."

Ion Alexandru, Iasi

Feronerie

Feroneria utilizata de SKD Trade in confectionarea tamplariei de PVC este Winkhaus - Germania.

Winkhaus este unul dintre leaderi europeni pe piata de sisteme de feronerie pentru ferestre, ce ofera un program de produse diferentiat si polivalent pentru ferestre oscilo-batante, batante, glisante si lucarne precum si sisteme de comanda si supraveghere pentru usi si fatade.

SKD Trade prin feroneria folosita indeplineste in mod optim cerintele specifice cele legate de functionalitate, siguranta, confort si estetica. In plus Winkhaus impune standarde noi din punctul de vedere al inovatiei, flexibilitatii si usurintei de prelucrare, deoarece ofera intotdeauna solutia corecta pentru fiecare tip si material de profil, precum si pentru ferestre de forme neobisnuite.

In fabricatia tamplariei din aluminiu SKD Trade utilizeaza feronerii de la firme recunoscute pentru calitatea prodeselor: Alumil, Giesse, Dorma, Domus, Makedoniki, etc.
Toate garniturile de etansare sunt dintr-un "cauciuc" special denumit EPDM (Ethylene Propylene Diene Monomer).

Caracteristicile importante sunt: rezistenta la conditiile atmosferice, elasticitate la temperaturi extreme (intre -50 si +120°C), rezistenta la imbatrinire, la multe substante chimice corozive.

Feronerie Winkhaus Feronerie Winkhaus Feronerie Winkhaus