Testimoniale

"Felicit echipa SKD Trade pentru profesionalismul si seriozitatea de care au dat dovanda."

Ion Alexandru, Iasi

Pereti cortina

Fatadele realizate din pereti cortina sunt astazi cele mai folosite solutii in proiectarea si constructia tuturor tipurilor de cladiri indiferent de folosinta lor. Pe linga designul si stilul modern ele indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, avand proprietati termice si fonice deosebite.

Sistemele de pereti cortina confectionate de SKD Trade cu profile Alumil pornesc de la designul clasic pana la cel structural.

Seria M1 Standard

Alumil M1 standard Seria M1 Standard este un peretele cortina clasic cu profile vizibile din exterior atat pe orizontala cat si pe verticala, intr-o varietate de combinatii ce pot fi adaptate oricarui tip de constructie.

Ferestrele sunt proiectate astfel incat sa nu iasa in afara ramei. Coloanele si traversele acestui sistem au grosimea de 55mm.
Pe acest sistem se pot monta geamuri cu grosimi cuprinse intre 6 si 32mm.

Acest perete cortina standard are o constructie articulata, proiectata sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (datorata cutremurelor, vibratiilor etc.), dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor de aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.

Seria M3 Semistructural

Alumil M3 Semistructural Seria M3 Semistructural este peretele cortina celular obisnuit, cu o constructie articulata, proiectat sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (datorata cutremurelor, vibratiilor etc.), dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor de aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.

O mare varietate de rame speciale asigura o finisare perfecta pana la detaliu a oricarei constructii complexe, in timp ce un mare numar de coloane de aluminiu sunt proiectate sa reziste oricarui tip de incarcatura statica sau dinamica.

In jurul fiecarei rame ramane vizibila doar o foarte ingusta suprafata din profilul de aluminiu, iar ferestrele exterioare sunt identice cu corespondentele lor din interior, rezultatul fiind un aspect impecabil cand fereastra este inchisa.

Impermeabilitatea este asigurata de trei randuri de garnituri EPDM si de un sistem de scurgere pentru orice tip de acumulare de apa.

Seria M4 Structural

Alumil M4 Structural Seria M4 Structural prin conceptie este identica cu SOLAR SEMISTRUCTURAL, exceptand numai faptul ca in cazul de fata profilul nu este vizibil in exterior, aspectul fiind de oglinda continua, dat fiind faptul ca geamul este lipit de rama realizata din profile de aluminiu cu ajutorul unui silicon structural Dow Corning.

Rezultatul este, din punct de vedere estetic, fara cusur, iar detaliile constructiilor au o finisare perfecta.